Hodnocení obchodu

5,0 106 hodnocení
Přidat hodnocení
5
105x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Michal | 21.7.2021
Musel jsem koupit i druhou termosku, děti se o tu první přetahovaly :-D
K Avatar autora Klára | 8.7.2021
Bleskové dodání a praktické věci pro děti. Mám radost, díky!
Š Avatar autora Šárka | 22.6.2021
Přestože některé objednávané zboží nebylo v momentě objednávky skladem, balíček přišel velice rychle. Dále oceňuji fajn ceny, bezproblémové dodání a krásné balení v recy obalu i s ručně psaným poděkováním. Velmi doporučuji a děkuji. Určitě zde nakoupím i v budoucnu.
M Avatar autora Michal | 16.6.2021
Super, vracel jsem se kolem po běhu v Lužánkách, zaujaly mě lahvičky a termosky. Nakoukl jsem dovnitř, paní mi všechno ukázala a popsala a ještě jsem dostal letáček na e-shop. Tam jsem si pak hned jednu termosku objednal a zaplatil. Během chvíle již bylo zboží připraveno k vyzvednutí a stačilo se tam znovu kousek z práce projít. Příjemným bonusem byl i slevový kód z letáčku. Mnohokrát díky a přeji spoustu spokojených zákazníků.
JK Avatar autora Jarmila Krásová | 14.6.2021
Oceňuji rychlé dodání. Velkou radost mi udělalo krásné recyklované balení s ručně psaným vzkazem!
KA Avatar autora Kamila Antosova | 7.6.2021
Doporučuji, rychlost doručení i kvalita obleceni
K Avatar autora Karolína | 2.6.2021
Vstřícný přístup, báječně rychlý servis, prima produkty. Nakupovala jsem thermos nádoby na jídlo a musím říct, že úplně povýšily naše výlety na novou úroveň :)
P Avatar autora Pavla | 2.6.2021
Jsem velmi spokojená. Oblečení přišlo překvapivě hodně brzo. Softshelové oblečení je velmi pěkné, lehké a perfektně ušité do všech detailů. Nepromokavost jsme zatím nestihli vyzkoušet (od té doby nepršelo). Balíček byl pěkně zabalený,
AT Avatar autora Andrea Tkačuková | 1.6.2021
výborný přístup, super produkty a skvělé rady :) doporučuji!
AH Avatar autora Alžběta Hrušková | 26.5.2021
rychlé vyřízení objednávky, spokojenost
A Avatar autora Alice | 25.5.2021
Kvalitní výrobky, perfektně zabaleny, bleskově dodány. Vřele doporučuji
JP Avatar autora Jana Perková | 18.5.2021
Rychlý obchod a perfektní recybalení ????
HZ Avatar autora Helena Zachárková | 6.5.2021
Rychlé dodání a kvalita produktů dle očekávání. Příznivé ceny!
D Avatar autora Domča a dvě hlučné děti | 4.5.2021
Uzasny obchod, velmi mila pani! Vratime se pro softky ????
Avatar autora K.D. | 13.4.2021
Rychlé dodání, milá komunikace, nákup bez potíží. Zboží odpovídalo očekávání. Děkujeme.
Avatar autora F. | 17.3.2021
Milá domluva a rychlé dodání.
MS Avatar autora Markéta Skovajsová | 17.3.2021
Velmi rychle dodáno, zboží odpovídá popisu i fotce.
PB Avatar autora Petra Bednářová | 14.3.2021
Rychle dodani, bunda je nadherna, kvalitni zpracovani.
S Avatar autora Sarka | 11.2.2021
Rychle dodani
N Avatar autora Nikol | 9.2.2021
Velká spokojenost, už jsem několikrát objednávala a určitě dál budu - vždy bleskové vyřízení objednávky i dodání, se všemi zakoupenými produkty velká spokojenost, zpříjemňuje nám to dny s dětmi a výleotvání s nimi - ať už oblečení, termosky nebo plnitelná kapsička, všechno jsou to u nás téměř každodenně využívané vychytávky.

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 106