! POZOR ! ! POZOR ! ! POZOR ! ! POZOR ! ! POZOR ! V týdnu od 22.2. do 26.2. je kamenný obchod na Kotlářské ulici zavřen z důvodu dovolené. E-shopové objednávky budou expedovány po dovolené od 1.3. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 88 hodnocení
Přidat hodnocení
5
87x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
S Avatar autora Sarka | 11.2.2021
Rychle dodani
N Avatar autora Nikol | 9.2.2021
Velká spokojenost, už jsem několikrát objednávala a určitě dál budu - vždy bleskové vyřízení objednávky i dodání, se všemi zakoupenými produkty velká spokojenost, zpříjemňuje nám to dny s dětmi a výleotvání s nimi - ať už oblečení, termosky nebo plnitelná kapsička, všechno jsou to u nás téměř každodenně využívané vychytávky.
Avatar autora Veronika Šmahová | 3.2.2021
Velmi spokojená. Pro malé dobrodruhy skvělé oblečení a doplňky všeho druhu, které má majitelka sama odzkoušené na vlastních dětech.
J Avatar autora Janka | 3.2.2021
Skvělý přístup, rychlost vyřízení objednavek kosmická :) dobre rady na počkání, úsměv a dobrá nálada při každém vyzvednutí. Díky!
V Avatar autora Vladka | 3.2.2021
Obchod doporučuji. Kvalitní zboží a rychlé dodání
V Avatar autora Veronika | 2.2.2021
Obchod doporučuji. Kvalitní zboží a rychlé dodání. Určitě jsem neobjednala naposled :)
M Avatar autora Markéta | 27.1.2021
Velmi spokojená se zbožím i obchodem.
Avatar autora | 24.1.2021
+ Šikovná nabídka kvalitního zboží, velmi rychlá komunikace a dodání. Příjemná kamenná prodejna a milé jednání.

EV Avatar autora Eliška Vinklerová | 21.1.2021
Šikovný výběr kvalitního zboží, super rychlá komunikace a moc milé jednání.
L Avatar autora Lenka | 21.1.2021
Krásné věci, příjemná komunikace. Doporučuji.
L Avatar autora Lucie | 18.1.2021
Jsem moc spokojená. Dodání bleskové, komunikace na jedničku a zboží velmi kvalitní.
Avatar autora | 28.12.2020
+ Krasne a kvalitni zbozi za dobre ceny, rychle dodani

JN Avatar autora Jitka Netrhová | 9.12.2020
Spokojenost
P Avatar autora Pavel | 2.12.2020
Ok
ZT Avatar autora Zuzana Tichá | 27.11.2020
Velice spokojená.
I Avatar autora Iveta | 26.11.2020
Doporučuju
T Avatar autora Tereza | 25.11.2020
Rychle dodání zboží, kvalitní materiál, kalhoty jsou precizně ušité.
ZB Avatar autora Zuzana Berounová | 24.11.2020
Obchod probehl rychle a prijemne. Doporucuju. Botky sedi uplne krasne. Domluva s obchodem na jednicku. Dekuji
P Avatar autora Pavla | 23.11.2020
spokojenost, dobrá komunikace, ani nebyl problém s výměnou zboží, vše v naprostém pořádku
S Avatar autora Sofie | 10.11.2020
Spokojení jsme byli moc! Rukavice jsou super a přístup obchodu ještě lepší. Budu doufat, že Lesní skřítek v příští sezóně nabídne i prsťákové softsheelové rukavice. Rozhodně bych je staršímu mláděti koupila. Moc za doručení i vyřízení reklamace (týkající se pouze barvy) děkuji!!!

Stránka 1 z 5 , položek celkem: 88