Hodnocení obchodu

5,0 73 hodnocení
Přidat hodnocení
5
72x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Pavel | 2.12.2020
Ok
ZT Avatar autora Zuzana Tichá | 27.11.2020
Velice spokojená.
I Avatar autora Iveta | 26.11.2020
Doporučuju
T Avatar autora Tereza | 25.11.2020
Rychle dodání zboží, kvalitní materiál, kalhoty jsou precizně ušité.
ZB Avatar autora Zuzana Berounová | 24.11.2020
Obchod probehl rychle a prijemne. Doporucuju. Botky sedi uplne krasne. Domluva s obchodem na jednicku. Dekuji
P Avatar autora Pavla | 23.11.2020
spokojenost, dobrá komunikace, ani nebyl problém s výměnou zboží, vše v naprostém pořádku
S Avatar autora Sofie | 10.11.2020
Spokojení jsme byli moc! Rukavice jsou super a přístup obchodu ještě lepší. Budu doufat, že Lesní skřítek v příští sezóně nabídne i prsťákové softsheelové rukavice. Rozhodně bych je staršímu mláděti koupila. Moc za doručení i vyřízení reklamace (týkající se pouze barvy) děkuji!!!
K Avatar autora Kamila | 10.11.2020
Jsem spokojená, výborná komunikace s obchodem, rychlé doručení. Rukavice krásně sedí.
S Avatar autora Simona | 5.11.2020
Spokojenost - vše v pořádku, zboží odpovídá popisu, objednávka rychle vyřízena.
Z Avatar autora Zdena | 4.11.2020
Jsem velmi spokojená
MP Avatar autora Michaela Pokorná | 3.11.2020
Velká spokojenost, moc rádi tu nakupujeme. Vždy rychlé dodání, ekologické balení a milá komunikace. Moc děkujeme, zase přijdeme nakoupit.
V Avatar autora Veronika | 29.10.2020
Jsem velmi spokojena a rychla komunikace
ZB Avatar autora Zuzana Berkova | 23.10.2020
Výborná a rychlá komunikace, vstřícnost, milá majitelka, kvalitní zboží, vše bez problémů ????
Z Avatar autora Zuzana | 23.10.2020
Krásny tovar, výborná komunikacia a rýchle dodanie. Doporučujem
Avatar autora | 22.10.2020
Avatar autora Michaela Ščotková | 20.10.2020
Jsem moc spokojená, zboží přišlo rychle a odpovídá všemu co jsem očekávala. Kalhoty nádherné, dcera je z nich nadšená.
AB Avatar autora Anna Brožková | 18.10.2020
Komunikace, dodani vse super :)
Z Avatar autora zuzka | 18.10.2020
Zboží přišlo velmi rychle. Botky jsou kvalitní, krásné a za skvělou cenu. Velmi doporučuji :)
M Avatar autora Markéta | 18.10.2020
Veliká spokojenost, zboží přišlo bleskově, bylo krásně zabaleno( žádné zbytečně plastové obaly), zboží přesně odpovídá popisu a navíc mají skvělé ceny. Určitě mohu jen doporučit
Avatar autora | 18.10.2020

Stránka 1 z 4 , položek celkem: 73